Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Projesi'nin 2. Çalıştayı Gerçekleştirildi.

-A +A

TÜBİTAK ULAKBİM ve Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Projesi’nin ikinci çalıştayı, alanında uzman akademisyen ve öğretmenlerin katılımlarıyla 20-21 Nisan 2017 tarihlerinde Ankara Plaza Hotel’de gerçekleştirildi.

ULAKBİM Müdürü Sayın M. Mirat SATOĞLU ve MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Sayın Turgut BAĞRIAÇIK, konuşmalarında projenin ilerleyişi hakkında memnuniyetlerini ifade ettiler.

Çalıştayda, alanında uzman akademisyenler özel eğitim okul öncesi, orta-ağır zihinsel engelli ve otizmli öğrenciler için hazırlanacak öğretim programlarına dair taslak çalışmaları sundular. Program geliştirme uzmanlarının yapılan çalışmaları değerlendirmesinin ardından katılımcılar çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini ifade ettiler.

Çalıştay, ULAKBİM Müdürü Sayın M. Mirat SATOĞLU ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Celil GÜNGÖR’ün tebrik ve teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.

Fotoğraflar

26.04.2017