Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Projesi'nin İlk Çalıştayı Gerçekleştirildi.

-A +A

TÜBİTAK ULAKBİM Eğitim Teknolojileri Birimi tarafından düzenlenen Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Projesi'nin ilk Çalıştayı, özel eğitim ve rehberlik alanında uzman akademisyen ve öğretmenlerin katılımlarıyla 18 Şubat 2017 tarihinde TÜBİTAK Başkanlık Binası Mustafa İnan Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

ULAKBİM Müdürü Sayın M. Mirat SATOĞLU ve MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Sayın Turgut BAĞRIAÇIK, konuşmalarında özel eğitimin önemine vurgu yaparak bu bağlamda sağlanan iş birliği ile yürütülen çalışmalarda daha hızlı ve etkili sonuçlar elde edilebileceğini ifade ettiler.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Çalıştayı’nda, alanında uzman akademisyenler tarafından gerçekleştirilen sunularda okul öncesi, orta-ağır zihinsel engelli ve otizmli öğrencilere yönelik ihtiyaçları karşılayacak, öğretim programlarının hangi ilkeler doğrultusunda hazırlanacağını belirttiler. Sunuların ardından soru-cevap ve önerilere yer verilerek genel bir değerlendirme yapıldı.

Sayın Turgut BAĞRIAÇIK ve katılımcılar, TÜBİTAK ULAKBİM’e tebrik ve teşekkürlerini ilettiler.

Fotoğraflar

24.02.2017