Özel Yetenekliler Öğretim Programları Geliştirme 2. Çalıştayı Gerçekleştirildi

-A +A

TÜBİTAK ULAKBİM ve Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş birliği ile yürütülen özel yeteneklilere yönelik öğretim programı geliştirme çalış­maları kapsamında düzenlenen Özel Yetenekliler Öğretim Programları Geliştirme 2. Çalış­tayı, 30 Temmuz-03 Ağustos 2018 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi.

ULAKBİM Müdürü Sayın M. Mirat SATOĞLU ve MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Celil Güngör, konuşmalarında bu çalışmanın özel yetenekli öğrencilere sunulan eğitimin niteliğini artırmadaki önemine vurgu yaparak çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

İlkokul düzeyi için geliştirilen öğretim programlarının program geliştirme uzmanları tarafından değerlendirildiği, grup içi çalışmalar ile öğretim programlarının revize edildiği çalıştaya, Prof. Dr. Uğur Sak’ın genel koordinatörlüğünde 25 farklı üniversiteden alanında uzman 36 akademisyen, Bilim ve Sanat Mer­kezleri (BİLSEM) ve okullarda görevli 58 öğretmen katıldı.

 

Fotoğraflar

06.08.2018